Cherry Blossom
bbiribom bbaeribom ^^
28 November 2010 | Sunday, November 28, 2010 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
know what that is ? hehe, bbiribom bbaeribom !
dont know why, but sekarang asyik pasang je lagu ni.. best lahh, addictive :)





yup3, dorang ni coed school atau in korean 'nam neo gong hag'..
ish, dorang ni bg mee-ra group yg fresh, muda mudi yg cute cute lah..
lagu ni ramai yg kate resemble byk lagu, mmg betul, tp lagu ni lg cute la.. cube dgr 3 lagu ni yg dikatakan lebih kurang same rentaknyerr :


  • bbiribom bbaeribom by co-ed
  • mayday by oran-g ( the fugitive ost)
  • telephone by lady gaga


mcm lebih kurang kan ? bg mee-ra la, orang lain tak tau, hee..





dalam co-ed kan, ehem ehem.. my fav ialah maknae sungmin and the charming kwangheng !
maknae sungmin cute, lahir tahun yg same dgn mee-ra, huu, tp mee-ra still bole jd sungmin punyer noona.haishh


maknae sungmin :
 


charming kwangheng :
 


hauii, sudah sudah la buat mase nii... jumpa lagi, seeya laterr, anyong !!

love love love,


Blogger Templates

Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)