Cherry Blossom
korean drama fever !
09 November 2010 | Tuesday, November 09, 2010 | 2 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
ni ha, mee-ra nk introduce drama yg mmg best lahh ! tak rugi kalau tgk, drama ni actually sedang ditayangkan sekarang bg yg ada astro kat channel 391 iaitu KBSW..

drama ni mee-ra mmg tgah follow sbb tuh nk letak kat blog nii.. boringla, sbb tu letak, tp drama ni tak boring okeyy !

number 1 yg wajib tgk, drama ni, THE FUGITIVE PLAN B :








I tell u, mmg gempak.. penuh aksi yg best n looks so real, komedi pon terselit, so takkan bosan ! hehe, cam promo lak.. tapela demi RAIN.. huh ? yes ! bi rain oppa la tuhh, yg kat tengah tengah tuh, :)) smartt giler la die dlm ni, betolll... pelakon korea hollywood nih, hebat ! oppa, fighting ! mmg best lakonan oppa !
melchidec mmg jahat ! u're evil, killing people.. huhhh, x nk terlepas walau 1 episod pon, tao.. rase rugi kang :)




number 2 SUNGKYUNKWAN SCANDAL :





tada, walaupun u guys think drama ni looks mcm drama zaman purba, mcm x best, but you silapp !! sebenarnya itulah 1st thought mee-ra and bff mee-ra, 'as' (bukan nama sebenar) fikir.. kitorg tgk 1st eps together gether, mcm x best jeh, but later, bile dah tahu cerita, dah faham, mmg best ! ada unsur komedi yg best :)) takkan bosan la korang..
dlm drama ni, ada byk nama samaran, yeorim gu yongha, crazy horse mun jaesin, big man kim yunsik and garang lee seonjun.. mereka mereka ni mcm f4 versi purba la, hehe tp sorang perempuan ? nak tahu, tgk sendiri, beshhh !!




number 3 MARRY ME MARY ;




 
 sebenarnya, drama ni dah tayang kat korea, tp kat malaysia akan dtg ( waktu blog ini ditulis)..
urm, honestly, mee-ra tak dapat nk komen T T cause tak tgk lg.. mcm best, tp siapa yg tahu, yg penting, 1st episode nanti mee-ra nk cube tgk, hope its gonna be a great drama..
drama ni akan gantikan yg atas tuh, sungkyunkwan scandal.. gahh, so sad ! but that's life, right ? hee..
mari sama sama nantikan okea ! as, watch with me like usual ??




number 4 DREAM HIGH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




sebenarnya, poster utk drama ni, ttak ada lagi.. so, kite nantikan nanti yer, akan ditayangkan 2011 nanti utk gantikan marry me mary.. the reason mee-ra x sabar ni sbb drama ni nmpk mcm best ! y ? cause pelakon die wehhh.. penyanyi sume, idol korea semua.. yg sertai auditon utk drama ni semua kbanyakan idol2 korea.. betol.. antara watak yg dah tetap ialah IU, taecyeon 2pm, wooyoung2pm, eun jung t-ara.. bae yoon jun dr winter sonata un jd pelakon, cam gempak jehh ! wonder girls and miss a dgr kata ada audition utk drama ni
^^
"Dream High" takes place at Entertainment Arts High School (Yeonye Yeosul Godong Hakgyo) and follow the lives of students as they aspire to become superstar.




   

'Students at an arts and entertainment school mature as they face incidents and struggles. This movie shows singing, dancing, and acting and also shows the true side of the entertainment industry.'





macam okea kan ? tp taktahu laa, sbb tak tayang lg, lambat lagi.. but, i'm looking forward for this.. !
how bout you ??  siapela yg bace -___-"




anyong !

Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)