Cherry Blossom
syukur !! meera 8A's...!
24 December 2010 | Friday, December 24, 2010 | 1 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
alhamdulillah. . .


8A berjaya ku kecapi . . .
syukur tersangat-sangat . . .
tak pernah kuterpikir walau sekali. . .
kegembiraan yang tersangat-sangat !


haha, yay ! satu lagi pantun berjaya direka secara spontan dalam masa 10 saat !


wah, what make this day even happier is the fact that WE, KAMI, BFF'S, dapat 8A sama sama . . .
tak sangka sangat sangat, sampai menangis sikit , haha. . . nak tunjuk gmbr, tp atas kesilapan teknikal, gambar2 hilang  TT TT . huu, that's okay . korang mesti nk bukti kan ? betul ke die ni 8A ? hehe .


there you go :




memang rekod la, kat kelas 3krk je, 22 orang dapat 8A, oke kan ? :)
bg meera walaupun bilangan tu tak setanding mrsm, sbp or what ever, tetap 8A kan ?
itu yg matter !! saranghae korang semua . . .


love love love, everybody clap clap clap ! ( love-cnblue :)


meera dgn ikhlas nk mengucapkan :


  • terima kasih
  • thank you
  • gamsahabnida ( korea )
  • syukran ( arab )
  • xie xie ( china )
  • salamat ( philipine )
  • dankie ( afrika )
  • merci beaucoup ( france )
  • grazie ( itali )
  • arigato ! ( japan )
  • spasibo ( russia )
wah, meera dah global la :) pelbagai bahasa digunakan . hehe .


eh, lupa nk ckp . yg ucap terima kasih kat ats tuh, ditujukan kepada anda anda dan anda yg mengucapkan tahniah.
thank you sgt2 4 wishing me congrats . .
sarangahaeyo. . .


kepada cikgu cikgu yg penat mgajar , jutaan million terima kasih meera ucapkan terima kasih pelbagai bahasa mcm di atas tuh. huh ? hehe, apa ayat tuh ?
saranghae cikgu !!
next year kite jumpa lg di sekolah . . .


after this meera kene fighting habis habisan utk spm ! fighting !
semoga dimurahkan rezeki utk berjaya spm 2012 .


p/s : the fugitive plan b dah tamat . miss that awesome drama . miss rain oppa :(
next week jgn lupa, ada kbs song festival !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love love love,


Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)