Cherry Blossom
WI MARY . THE END : )
18 January 2011 | Tuesday, January 18, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
hello hello and good morning to everyone ,
nama akak , nur ameera dr kelas 4A akan presentkan pasal subjek BAHASA INGGERIS .
haha ! terkenang kenang pula skrip yang serba memalukan sikit tadi 'perform' dekat pelajar form 3 . 
embarassing ! 
dah la cik meera ni cakap selaju roket soyuz ke MATAHARI :(
of course la . bukan professional -__-

hehe, mukadimah tu selingan je . tak ada kaitan dengan tajuk betul kan adik adik ? :)
back to the story i wanna share to the people who is reading, just read :)
marry me marry / marry stayed out all night . 
what ? the end ! yup. dah tamat !!! awww, so sad T.T


cant believe its over ! rasa macam sekejap jeh . serious . kan as ???? hehe . mesej sambil tonton bersama :)
really gonna miss them especially kang mugyeol and hehe . JEONG IN  ! makin minat pula dekat jejaka kurus tinggi ni . nama sebenar - kim jae wook :)
   

 <<< press confrence marry me mary . macam pelik style . hee

at first masa tengok . erghh . dont like him !!! -__- . but now . suka suka :) suka sangat bila jeong in act cute . AEGYO sangat !
JANG GEUN SEUK oppa mesti la comel jugak . tidak boleh lawan la .

baru je hari tu meera post pasal drama ni . kat sini -
marry me mary ...
sebab jarang update blog kah ? hehe . -_- memang rasa sekejap ! huu. otteoke ?
jeong in dengan wi mary pon couple yang cute . right ?


last episod memang sangat . really really cute ! no kidding . especially towards 30 minutes to the end .
kang mugyeol vs jeong in . cute ! ! suka suka :) hehe
cute sangat . mugyeol and jeong dah baik tidak gaduh gaduh ^^
akhir kata .
i'm really gonna miss this drama like the drama before before.
korean drama best !! daebak :)
teringat 1st day tengok drama ni time GEUN GEUN cp bertemu.... still remember ?
 


  

p/s : hmmm . meera on the way nak change song in this blog . sebab ? lagu super star from marry me mary OST ni sangat popular !
dah lebih kurang 5 or more blog meera terjumpa pasang lagu ni . hehe .
ini bermakna ramai yang tonton MARRY ME MARY kan :) betul tidak ?
wanna know what song i'll put after this ? wait for da next post !
enjoy this sweet GEUN GEUN couple :)

LOVE LOVE LOVE ,


Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)