Cherry Blossom
yay ! SIS NANA baik !!! barang KOREA :)
28 January 2011 | Friday, January 28, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum ...
warahmatullah ...
meera-ssi ada story !!
hehe .

excited pulak budak ni -_-"
oke , oke , mari reading allright ?

weh weh , nak tahu tak , nana ( my eonni ) , baru je balik dari UITM tadi .
she bought me something special !! yay !!

benda ni, HEADPHONES jenis orang korea selalu pakai :))
murah la ! tapi agak cantik and selesa di telinga and senang pakai , hee .
nak tengok ? ni ha, ( sila hiraukan kain cadar and bantal kuning yang cantik tu :)


hehe , sebab apa meera suka ?
sebab ni lah HEADPHONES KOREA selalu pakai .
even SNSD MEMBERS pun ada headphones macam ni :)

what ? meera bajet kan ?-__- haha , sekali sekala la .. bukan selalu .

yie, tak percaya ni headphones orang korea ?
oke, cepat pergi GOOGLE IMAGE sekarang
and taip

  • korean headphones / korean headphones star
kan ? betul tak ? heeeeeee .

so, di kesempatan ini , meera nak ucapkan kat NANA ,
jap, tunjuk muka die jap :
ni masa nana pergi FANMEET HYUN JUNG aka JI HO !

gamsahae gile gile ! haha .. tu je kot . tak perlu romantik dengan NANA .
jap weh , belom habis lagi !!

nana kan , bagi meera makan makanan korea ,
 KOREAN RICE CAKES !! ( yang ayah WI MARY jual tuh )
dengan SEAWEED SOUP :)
hehe , sempat snap picture tau , 1st time makan :


jap, introduce dulu , 
  • yang pinggan besar : spicy rice cakes

  • yang dalam bekal lutsinar besar cecair warna hijau tuh : seaweed soup

  • yang bekas cumil : molla.. eh , GIMCI GIMCI :)))
oke, taste pulak ,
secara jujur ikut lidah cik ameera ..
kureng SEDAPP ! haha ..... -__-

spicy rices cakes tu oke, but pedas .
yang paling tak tahan SEAWEED SUP tuh .
rasa macam air tawar ! serious talking .. 

tapi setakat food je . 
entertainment , KOREAN memang daebak keyh !!

allright . that is all for now ....
meera nak tengok 2 DAYS 1 NIGHT kejap lagi .

bye bye , anyong , thanks for reading .. 
any question anak anak cemerlang ?
if ada , comment saja ok :))

P/S : alia ... y must you leave us ???????????? sob sob T T
loving BEFORE THE DAWN by infinite !!!!!

LOVE LOVE LOVE







Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)