Cherry Blossom
extremely happy F4 dapat ..
23 February 2011 | Wednesday, February 23, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum and anyeong !
hey there . meera imnida .

haha . kenapa , click sebab ingat meera nak story pasal jejaka handsome F4 ke ?
hehe . no no no .
dah lama tak ringankan jari untuk post ..
lama ke ? ^^

so, today i just wanna say a lil something about ..
KAMI dah lengkap semula . tiada tertinggal ...
haha , oyeah !



aigo . lega sangat , even though memanng di asrama akan susah gile , tapi KAMI akan cuba ambil tawaran ini .. 
cause dapat tawaran SBP and MRSM ni bukannnye just minta terus dapat .. 
ramai pelajar pandai zaman ni . peluang tu tipis kan .
tak sangka dapat .

competititon kat sana , jangan cakap lah . konfem sengit ! it'll be so hard !
no kidding .. i might just get num 30 in the class , haha . thats okay as long as my marks are still
excellent . kalau tak ?? TT.TT

jom kita rewind nak ??
lets start from the 1st to go ,

ALIA ELIDA
*left : alia , right : meera*
alia dah pergi 1st intake 7 februari . senang lah . semua orang baru ...
tak adil ! haha , tadelah . alia kan lidorrr ,
memang patut la dapat 1st intake .. inilah lidor sejati kami :)
alia kata penat gila , i'm so worried :(
==> SMS MUAR , JOHOR .. selatan

NUR AMEERA ( OWNER OWNER :)
hee , meera junior . super junior . sorry sorry sorry sory , bounce to you bounce to you .
hey , mian mian , ternyanyi -_-
yeah . dah berambus ke belom budak ni ? hehe . 
er , habis yang sedang post ni siapa ?
meera lah :) 2nd intake ! dapat dengan besties ! ok lah kan ..
2nd intake pon jadilah ...
==> SBPI GOMBAK, KL ... tengah tengah..

FARAH FAR-FAMY
chingu chingu . yang sedang berdiri itulah si ayu farahh atau saya gelarnya FARAH , 
same jeh , hee
ha ! kitorang lah yang akan ke GOMBAK isnin minggu depan .
dalam kegembiraan farah sedang berduka cita ,meninggalkan 'the one' :) 
my statement is not dangerous kan farah ? hee
meera bebas ! yahoo ! tak perlu bengkak mata :)
2nd intake juga , she's goin with me !
==> SBPI GOMBAK , KL .. tengah tengah

NURUL ASMIDARR
nunununurul :)
yeah . as juga 2nd intake , tapi kan , as lain sikit , MRSM :)
satu satunya tao , hehe , ye la , meera, farah and alia SBP ..
haha , lagi satu whoaa , as dapat melancong selatan thailand setiap minggu !
why ? sebab dekat , haha .. di sempadan dengan KELANTAN juga ..
as akan jumpa dengan ulama ulama . wuuuuuu .
==> MRSM PENGKALAN HULU , pedalaman perak .. utara

yeah . arasso , anda mesti tak faham ape yang selatan , tengah tengah , utara kan ?
ke ada yang bijak pandai di sini ? hehe .. setakad.

if u take a look peta semenanjung malaysia . haaa , terpampang sudah !


see it ? get it ? yes !
alia di selatan , meera and farah di tengah tengah , as di utara ..
crazy , micheo micheo . antara satu sama lain memang jauh sangat ! except meera and farah :)
the only way for us to see each other is only during school holiday T.T

aigo . BEST FRIENDS FOREVER kan ? insyaallah ... :)
all the friends in CJ , 
i am not going to be tired saying I LOVE YOU GUYS !!

P/S : i wanna finish watching DREAM HIGH ! 
but how ?? T.T 
online is the only way . cuti  seminggu nanti 
terus tengok ep . last ..

LOVE LOVE LOVE








Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)