Cherry Blossom
IT'S TIME TO SAY BYE BYE EVERYONE . . .
27 February 2011 | Sunday, February 27, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum and hello there ..
anyong , meera imnida :)


today , hari ini , 27.2.2011 , SUNDAY officially my last day before goin to sbp .
haha , tapi setakad laa . lepas two weeks meera balik cuti seminggu . tengok calender kan ? hehe .

BUT . so scared lah .. nak tempuhi hidup 'berasrama' ni .. student kat sana macam mana ?
ramah tak ? sombong ke ? seronok ke ?
kehidupan asrama pula macam mana ?
adakah soo hard ? super hard ? exhausted ? super exhausted ?

kyaaa , worried . tapi tak boleh risau ! if meera risau sangat , konfem kang meera balik sini
balik . tak nak , hee . nak cuba tabah . haha , macam apa -_-

BYE BYE FRIENDS / CHINGU .. TT.TT

dedicated to you guys :)
be the best at what u r doing .. remember me always .. hehe
wish me the best , korang sentiasa dalam doa meera .
urm , banggakan CHERAS JAYA wehh !!

makan minum jaga ok , haha , siapa yang pergi asrama ni ? -_-
semoga kita semua panjang umur , dapat hangout sama sama ,
pergi umrah sama sama , :))

apa lagi ea ? hmm , sedih sangat nak pergi tinggalkan sini ..
tapi apakan daya . semua orang yang meera kenal , love you guys ..
insyaallah takkan lupakan kenangan semua , except if amnesia . ohh jangan !!
hehe , rapu la pulakk -_-

urm , if ada story hot hot kat situ , bagi tahulah , hehe . nak keep updated juga ..
ada student mat saleh datang ke , turki datang ke , mexico datang ke , 
iran datang ke. hee , zainab kan ?
HAA ! kirim salam kat zainab tau .
cakap kat zainab dari iran tu , MEERA says , 
' zainab , meera send regards , she lovesss you . ' haha
konfem die pelik nanti .. -_- rindu , dah la meera  selalu 'HAI' zainab ..

korang semua , tak kira girls or boys , namja or yeoja , lelaki or perempuan ,.
haha , tatao apa nak cakap .. solat 5 waktu jangan lupa , puasa jangan tinggal ,haha !
jadi ustazah sekejap ..

meera ingat lagi , sambut birthday ke -15 kat belakang sekolah , haha ..

hhaahhaha , adohh .. lawak ouh ..

pergi genting highlands sama sama lagi . engat tak ? best gila kan !!

 

haa , sambutan kelas 2 krk , ingat tak ? best kan !! main dalam hujan ! 
  haha , aneh gila time ni .. 

hmm , thats all kot . if nak cakap pasal kenangan , setiap hari ada kenangan right ?
so ....
till we meer again and again and again .
semoga panjang umur , murah rezeki , kita jumpa lagi !
if terserempak meera tengah OUTING kat mana mana , tegurlah weyhh !

huu . wahh , bloggie april , i'm gonna miss you !!
after this , cant update as frequent as usual ..
ntah ntah nanti dah tiada mood nak update .. hmm .. we'll see :(
siapa tinggal gombak lawat la meera , hehe :)

BYE BYE BYE BYE . SARANGHAE . JALGA . WO MEN SHI HAO PENGYOU .. 
faham tak ? hehe
meaning dia ... cari sendiri :) haa , tugasan ni ,, buat dengan penuh tanggungjawab ..
kalau dah tahu , boleh jawab , hehe .

finally , to semua yang sedang baca , thanks for being my friend .. 
haahhh , berat nya hati ..

BYEEEEEEE !

P/S : nak kelas and dorm sama wok !! 
nak katil sama !! haha , lebih ar tuu .. -_- . 

LOVE LOVE LOVE



Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)