Cherry Blossom
'JUN' the cute chinese guy :)
09 February 2011 | Wednesday, February 09, 2011 | 1 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
안녕하세요     السلام عليكم   hello there .

hey hey . the title is super weird kan kan ?
haha , there's a reason lah :)

ok , sebenarnya si AZRA ZULAIKHA ni ha , pergi suruh meera post pasal ni ,
siap call lagi , apa laaa , haha . ( tokok tambah 3.5% )

AZRA : hello , meer , apa lagu yang meer cakap tu ?
MEERA : ohh , tekan A.I.N.G , ada tak ? yang orange caramel 
AZRA : haa , ada ada , lagu blog meer ?
MEERA : SS501 FIND :)

AZRA : K, thank u .. meer ! tulis blog tau malam ni pasal tu.. haha
ala , part ni tak engat ayat azra T.T

lets get to the point point ...
JUN , hehe . nuguseyo ? who's that ? siapakah ?
anda mungkin tidak kenal , tapi 'kami' kenal ! ( -_- )

adakah JUN from MBLAQ ?


LEE JUN KI ?

haha , tiadaa makna nye nak jumpa mereka ni kat sekolah ..

ni ha mau story ..
JUN si cute chinese boy at school !
nak kata se-cute HONGGI no way man ! haha ..
tapi si JUN ni memang 'lengcai' bak kata orang cina :)

my chingu SABRINA pula ada cakap , ( penambahan dialog 10% )

SABRINA : haa , comelkan . haritu nampak die , kite and aina panggil
die LEE JUN KI :)
halah sabbb :D

handsome pun ada jugak :)
nak tahu tak detik pertemuan meera and JUN ?
eceh eceh eceh , macam la JUN kenal meera -_-
setakad , jangan fikir bukan bukan , hee

tapela , cerita je la .. 1st day sekolah !
JUN kan , hehe , is really gentleman lah ..
he help me carry school table all the way to 4A ..
baik hati ! 

masa tu meera and as tiada meja , kene amek meja kat tingkat atas ..
on the way
carry dua meja yang seberat '100 kg' ke kelas , 
bertemulah dengan tiga orang jejaka form 5 chinese ..

meera ingat lagi ! JUN cakap kan ..

JUN :aaa , perlu bantuan tak ??
MEERA AND AS : haa , oke oke .. waa. thank youuu ..

then , dorang angkat .. JUN angkat meja MEERA !! haha .. -_-
err , gatallll si meera ni ..
SEJAK ITU ,... 
meera berasa terhutang budi ! haha , tade ar ..
macam apa je -_-

excited je bila nampak CINA PERANG ..
haha , CINA PERANG ?
yeahh . itulah gelaran yang diberikan oleh meera and as kepada JUN :)
sebab rambut JUN color perang tao :)

sebab time tu we didnt know his name .. 
baru hari ni bersamaan 9 FEBURYUAYRI 2011 bersamaan hari RABU bersamaan 6 rabiullawal 
bersamaan tahun ARNAB .. HAHA , betul ke tahun arnab ?

sambung ayat , baru dapat tahu name die actually JUN **
haa , no no , cannot dedah laa .. kang meera kene saman .. TAKOT !

haaaaa ,,,

THE END . 

P/S : kya kya , OH MY SCHOOL funny . 1ST generation IDOL -_-
HONGGI ♥ SIMON D ♥ YO SEOB !

LOVE LOVE LOVE













Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)