Cherry Blossom
JUNGLE FISH 2 - THE END -
13 February 2011 | Sunday, February 13, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
annyeonghaseyo :)

yeah . hari ni punya post pendek saja kot .
untuk meringankan mata korang , hehe .

ok , like the title above yang sebesar dinasour tu ...
jungle fish 2 sudah pon THE END ...
drama weekend kbsw tuh :)
baru je tamat tadi ...

min hosu ♥
jun mblaq ♥
kacakk :)

JUNGLE FISH ? hutan ikan ?
haha , aneh kan .. tapi itu bukan maksudnye ok ..

jungle fish ni mempunyai maksud yang tersirat di sebalik nama jungle fish .
lagi pening ? biar la , hee

KLIMAKS story ni ? JUNGLE FISH bunuh diri !!!
jap , lupa nak cakap , jungle fish ni ID seorang gadis GAHWA HIGH SCHOOL yang
bernama BAEK HYO-AN . cantik la dia !

drama pendek gile. berapa ep ? 8 EPISODE je , haha . pendek kan ?
yeah , sejam tanpa iklan ! if ad iklan yang lama macam kat malaysia tanah tumpah darahku ni ,
gerenti boleh cecah 16 episod kan :)


meera rasa ramai yang tak follow sangat kan ?
drama ni best tao , cuma SLOWWW ..
tapi meera tetap tuntun , sebab pelakon pelakon dia :)
and story yang best .



haa , kalau meera explain lebih lanjut , jadi lagi panjang lebar ..
so , apakata kita layan gambar gambar JUNGLE FISH ni nak ?
JULBALLLLLLLLL !!!

all the major cast .

hee , so charismatic ! - Hong Jong Hyun as Min Ho Soo (ID: stranger_a)
comell :) - Lee Joon as Ahn Ba Woo (ID: CinderellaMan)
pretty pretty :) - Han Ji Woo (한지우) as Baek Hyo An (ID: JungleFish)
comell but in this drama always muram .. - Park Ji Yeon as Seo Yool (ID: bluepills)
0916junglefish4

p/s : CHEMISTRY + FIZIK + BIOLOGY = PENING !


LOVE LOVE LOVE







Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)