Cherry Blossom
KOREAN BUTTON have arrived !!
18 February 2011 | Friday, February 18, 2011 | 5 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
asslamualaikum and salam one malaysia :) 

yay ! akhirnya benda yang meera tunggu dah sampai :)
yeap . kpop button . hee 

this is the sampul !

suka suka . ingat tak meera pernah post pasal meera order KPOP button kan kan ? 
forgot ?
this is the link if anda nak tengok balek post meera order tuh , 
ada picture sekali :) 

click here friends ! ==> meera order button

yeah . dah remember ? good good !
tada , sekarang button tu dah sampai ke tangan meera .

GOMAWOYO SUNGRIN KPOP SHOP !

eh , belum tunjuk lagi gambar sebenar ?
tedeng turut tuduuut :


satu bungkus meera punya . satu bungkus lagi chingu meera punya ^^

wah . tasabar nak guna !
hee .
meera punya kim bum oppa dengan cartoon chibi marry me mary yang cute !
bila sampai meera punya dua ketul je rasa macam not enough , haha .
tamak -__-
padahal kat rumah ada lagi 5 button ..

urm , engat tak meera ada cakap nak story pasal
something semalam ? 
yang ni

yup . tapi post kpop button hari ini tiada kaitan ye .
meera post pasal tu TOMORROW !!
haha , if rajin bacalah kay .
saranghae :)

p/s : rasa rasa nak beli button lagi lepas ni 
as accessories .

LOVE LOVE LOVE



Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)