Cherry Blossom
meera dapat SBPI GOMBAK
19 February 2011 | Saturday, February 19, 2011 | 8 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum and annyeong !
yeah ..
aduh , hard to believe right ?
meera dapat sbp ?
haha ..
dah tua , 16 tahun baru nak masuk sbp .. -__-



urm , actually , of course la masa dapat rasa excited tahap menggunung langit but then
so sad ! why ? yes , why meera ? haha .
ye la .. kenangan dah banyak kat CHERAS JAYA ni , gila sedih kot ..

ok lah , apakata kita ikut kronologi ni :

hari khamis , bersamaan 17.2.2011, bersamaan 16 rabiulawal
tepat jam 4 lebih ..

MAMA : meera ! dapat sbp , dapat sbp .. ( on the way masuk rumah )
MEERA : haa ? biar betul mama ? tipu... yela tuu
MAMA : iye . meera dapat sbp lah
masa tu meera tengah online , hee .
meera dengar mama cakap meera dapat sbp terus la berjalan pergi ruang tamu depan .
ye la, curious jugak nak tahu betul ke aku dapat sbp nih  ? haha
then ...
MEERA : arhh !!! mama !!! a'ah la !! meera dapat .. haha ! gile lah ! ( pastu lompat kecil , hehe )
MAMA : mama dah kata .. mama nampak je logo sbp dah agak dah meera dapat :)


memula kan , dapat tu happy je dulu , tapi tak tahu dapat mana . masa nak buka sampul tu kan ,
berdetak detak hati ni , haha . yela , takut la if dapat pendalaman -_-
tengok tengok , yeah , bandar !
SBPI GOMBAK je . tempat yang meera pilih masa mohon dulu :)
syukur alhamdulillah ..


tiba part yang menggembirakan lagi !
farah dapat SBPI GOMBAK juga !!
haha, gila kan ? dapat yang sama , besties lak tuh ..
terkejut gila masa farah bagitahu ..

haha , aneh la kan gambar ni farah . kenapa kite letak pic dua dua ni -_-
 
yela , takde la meera risau plus takut sorang sorang kat sbpi gombak .. :(
da la second intake ..

and part yang so so so so so super sad is ...
asmidar ! sedih sangat fikir , it is so heartbreaking tahu ..


terpaksa tinggalkan as sorang sorang . . besties jugak tao tak !
kitorang memang sekepala , minat korea , minat lelaki yang comel + handsome . haha
( JUN LI :) ( HONGGI :)

macam mana nak usha JUN LI lagi ? hehe
lepas ni macam mana meera nak sembang pasal korea ?
cakap dalam tidur kang . takutt ..
but serious , sedih sangat . 

so as ! as sedang baca kan ? meera doa sangat sangat as dapat SBP / MRSM dalam masa terdekat
ni kay ..
be strong !!
jadi yang the best at CJ ..
jangan cry cry lagi tau ..
kang as sendiri yang cakap , badan lembik dah :(

life must go on kan . korang semua setuju tak dengan meera ? farish , azra , rina , kan kan ?
haa , dengar tu as .. dorang semua terpekik tu , haha ..

and member member cj semua .. 
saranghae korang semua !
yang sedang baca blog ni pun , saranghae korang semua ! haha
ni bukan ucapan last meera, haha .. dun worry ..
nanti dah nak pergi , meera kan post buat kali terakhir T.T

and , jangan risau ! blog ni tak akan di -delete . 
meera akan cuba post dari SBPI GOMBAK .

BYE FOR NOWW ! 

p/s : kene pakai tudung labuh ke kat SBPI ?? 
alaaaaaaa, jangan la ..
nanti akan janggal, TAK BIASA :(

LOVE LOVE LOVE











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)