Cherry Blossom
MEERA versi lukisan
14 February 2011 | Monday, February 14, 2011 | 4 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
안녕하세요     السلام عليكم   hello there .

haa , apa tajuk tu ? meera versi lukisan ?
yup ! tepat sekali lah .

lukisan yang real ok , no fakies fakies ..
hee , post hari ini adalah pendek je ( kot )
cuma nak show to you guys out there , satu lukisan ni ..
cantik laa ! tapi meera tak cantik , haha

serious , i look ugly in the lukisan .
haha , benci wehh ..
tak percaya ? ameera huduh ? mana ada huduhh .. hik hik .. * oi , perasan lak aku

for me , the potrait of me was haha , seroisly funny ! eh , sorry sorry !
bebel banyak lupa pula nak masukkan gambar lukisan ni ..

jap ! jom tengok gambar meera yang sebenar and gambar potret :

haha ! i know what you are thinking ,
which one is meera ? yang mana satu meera ? eoneun meera ibnida ?

hee , yang paling kiri tu meera :) perfect kan ?
haha ! kan best kalau dapat cakap yang kiri tu meera , 
but the fact is , menipu is berdosa kan ?
yang truth , meera yang tengah tengah ,
at the middle !

*yang kiri tuh ALIA yang kanan tuh FARAH

kyuuu , weird right ?
malu nyaaaaaa . so embarressed , hehe , macam la apa , over pulak -_-

tudung meera dah la macam pelik . tag pengawas senget ,
hee , tapikan , on the bright side , lukisan ni cantikkan ?
macam hebat kan 'dia' lukis ?

siapa lukis ? hantu ?
urm , nama bukan sebenar ialah nununununun . die ehem ehem chingu saya ! faham kan ?
hee .

yeah yeah ,
i think i'm done .
seeya later :)

p/s : happy valentine ? no !! dosa laa ... 
sambut maulidur rasul esok elok elok ye .

LOVE LOVE LOVE


Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)