Cherry Blossom
novel RAYYAN FANTASY yo ~~
15 February 2011 | Tuesday, February 15, 2011 | 1 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
tedeng , meera is here chingu ya !
hey y'all ..

haaa , yeah .. title tu dah menyuluhkan isi meera pada hari yang mulia ini .
eceh , hee , memang mulia kan , maulidur rasul :)
junjungan kita yer ..

yups , tadenye nak berceramah di blog , dun worry :)

meera just nak share yang meera sedang berjuang !
haha , berjuang ? mworago ?

yeahiiee , berjuang la untuk membaca novel ini !


hoyeah , have you read ?
no ? yes ? who cares ? heee , tadelah .
ei , merapu lak ..

haa , ni ha , meera baru nak start baca ( actually dah baca semalam )
and and , dengar kata dari bestie meera , novel ni best !
tapi bestnye tak lawan TRILOGI BAGAIKAN PUTERI :)
haaa , yang trilogi ni gila gempak kan , meera baca semua, tinggal tunggu yang terbaru je 
hebat tak ? tahuuu tahu , setakad ..

haha , itu je pun untuk hari ini :)
setakad ni , agak best , cuma rahsia novel ni meera belum sampai lagi ..
baru permulaan ..
ok , meera nak teruskan perjuangan meera ..
FIGHTING !!!
P/S : hey hey , hee



LOVE LOVE LOVE





Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)