Cherry Blossom
siapa bertugas hari ni ?
16 February 2011 | Wednesday, February 16, 2011 | 2 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
haaaa ! annyeong !
hee . yeah . alhamdulillah dalam tiredness today , meera still dapat post :)

penat lah ! hari ni  buat sandwich pengakap , weird kan ?
but , best la , makan petang petang . bersama chingu chingu , seronok .
hee , meera siap pakai kasut cikgu lagi . pelik gile aku ! tiada kerja ..

hoyeah . tak perlu la meera story pasal sandwich ye , chingu meera dah pun post pasal ini ,
kan farah ?
 
 penyapu oh penyapu . harini meera sapu .

errr , permulaan hari yang kurang baik la for meera . aigo ..
benci ! nak meera keluarkan kata kata kesat ? hee , jangan , meera is not the type ,
tak berani la .
tak pasal pasal kang kene BANNED blog kesayangan meera ni . 

pagi pagi lagi , dah kena . cikgu apa nama dia ? tak tahu !
tapi meera seorang saja yang kena ! apa ni ha ?! hehe . tade lah .
meera tabah menghadapi dugaan sebegini rupa .
demi keceriaan kelas , meera tabah . haha , aku merapu ! mianhae .

ei , korang tak tahu apa jadi kan ? cikgu tanya :

cikgu :siapa bertugas hari ni ? kelas kotor 

cikgu :kalau tiada siapa saya panggil nama yang bertugas 

meera : err , cikgu , rasanya saya . ( then meera aneh ! pergi depan tengok nama sendiri -_- , malu )

yieee , then adam tak guna tuh pergi gelak + perli meera , bengong ! 
nak aje meera belasah dia ! hee , meera ketuk dia sikit guna penyapu , 
padan muka kau ! dah la WALKER aneh  . errrr

lepas tu ,  sapu lah . penyodok tu , ei , rasa nak patahkan je !
pergi jatuh banyak kali , tahu la tak suka meera sapu ! hee

haha , ala , post hari ini , macam apa je . 
sebenarnya saja je , NO HARD FEELING , ok , setakad je . cikgu adalah cikgu .
meera is meera . apakah ?? 
meera tak ambil hati pun .

dah la lepas duduk tempat balik , asmidar pergi offer pertolongan , orang dah siap -_-
hee .

right , ini je kot for today . bye bye .
annyeong , till we meeet 
again and again and again , ........... molla , ....... mollaaa~~~ 
haha , lupa lirik lagu again and again .

P/S : haha , did u notice ? meera dah tukar signature , hee 
hijau la , tema blog .. ever greenn
LOVE LOVE LOVE











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)