Cherry Blossom
going back to SBPI GOMBAK T.T
20 March 2011 | Sunday, March 20, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
huaaaaa , i dont wanna go !! ( sila bayangkan meera sedang menjerit sambil melutut )
haha . i'm so cra cra crazy -__- .

err , nak kena balik asrama dah ke ? lajunya masa berlalu , seminggu di dunia luar ( sini ) ibarat sehari , dua minggu di asrama ibarat 2 tahun .. nak kiamat dah ? huuu , jangan !
ini disebabkan faktor keseronokan ! haha , yela tu .
ye la , kat sana mananya nak online setiap hari , bila masa nak tengok TV ?
cakap sikit . hehe .

macam malas nak pergi , but , kena pergi . kali ini jangka masa sebulan T.T
tak dapat tengok OH MY SCHOOL and 2 DAYS 1 NIGHT sebulan T.T
tak dapat tengok COMEBACK 4MINUTE april ni T.T
tak dapat tengok comeback CNBLUE minggu depan T.T
banyak lagi la tak dapat . 

kang sehari je balik asrama balik , homesick lagi ?? oh no , dah tak dah kot .
insyaallah mudah mudahan . haha , macam apa -_-"
lepas ni , sebulan seminggu baru dapat PULANG BERMALAM lagi , hoyy , lamanyaaaaa T.T

must try to be strong . must must must work hard . all the students are geniuses there . must fight !
haha , kata kata semangat yang tersangat lah aneh .
lagi pun mama suruh belajar kat situ , hmm , harap exam akan datang markah ADDMATH tidak teruk lagi , haha . T.T

dalam lebih kurang pukul 4 akan bertolak , dalam sejam akan sampai INTEGOMB . lepas itu , tiadalah celoteh cik meera di blog ini buat sementara waktu T.T .but ! bila dapat balik , akan celoteh lagi , haha .

sebulan di sana . oh .susah nya hendak bayangkan ,
SIREN yang begitu kuat sehingga boleh memecahkan gegendang telinga pada waktu pagi ( over ! ) yang akan mengejutkan pada setiap hari .
makanan yang begitu 'yummy' sehingga boleh menggemukkan . hee
dobi yang bukan setiap hari . errghh ! haha . , kang pihak SBP saman meera pula -__- . maaf maaf .
hanya main main , saya budak baru belajar :)

yiehaaa , sampai sini sajalah .
akhir kata , jaga diri baik baik je everyone ..
panjang umur kita jumpa di alam cyber lagi .
BYE BYE , ....... T.T

P/S : bila anugerah cemerlang SMKCJ ? nak pergi !! buatla time cuti / sedang outing :)
nak naik pentas pakai batik sbpigombak , hehe .

LOVE LOVE LOVE



Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)