Cherry Blossom
CNBLUE-INTUITON/STEP BY STEP ♥♥
16 April 2011 | Saturday, April 16, 2011 | 1 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
♥♥ haaa ♥♥ kpop . buka sound kuat kuat !
haha . yeah . dah agak lama tak post pasal kpop .
hari ini nak post pasal lagu ni . !
walaupun dah beberapa minggu lebih lagu ni dah keluarkan ,
still nak story pasal lagu ini .. so , kpoppers sekalian , mari baca sampaii
bawah :)
rasanya mesti semua orang dah dengar and tengok mv lagu ni kan ?
what ?! belum ? sedihnyaaaa , cepat cepat , pergi youtube !
dan tekan CNBLUE INTUTION atau CNBLUE FIRST STEP .
nanti korang akan jumpa pelbagai video live and ...
meera syorkan anda tengok MV dan LIVE !!!!
if malas search boleh tekan sini je :)

CNBLUE-INTUTION MV
CNBLUE-INTUTION LIVE

WHY ? sebab dorang dah rakam penat penat , tengoklerr , tapi
mv ni ok laaa . i like ! CNBLUE jadi BADBOYSSSSS yang cute sangat .. awwww .
but if u like to see live performance just tengok live pon ok , sebab bila live
dapat la tengok muka ahli cnblue ni bermain gitar/drum yang handsome dengan jelasnya :)
kan kan ?

1st time dengar lagu ni kan masa kat entertainment weekly , haritu baru balik
dari asrama , then time tu cnblue kena rakamkan aktiviti mereka sebelum nak comeback .
masa tu cnblue tengah dinner celebrate apa tah , then ada member ajak YONGHWA nyanyi
lagu baru cnblue . so yonghwa taknak menghampakan , he sings the chorus ,..

itu 1st time dengar lagi intuition ni , walaupun sekejap je yonghwa nyanyi chorus ,
terus rasa 'wahhh , lagu ni macam best' and memang best ! for me laaa ,
lain hati lain jiwa.. betul ?

sukaaa la lagu ni , lagu cnblue semua best best . start dari debut lagi yang i'm a loner .
itu pon best gilaaaa . dapatla jadi halwa telinga kan :) 
lagu lagu cnblue dapat num 1 tau . so terbukti best . hehe . 

ok lah . sampai sini saja . minggu depan tak dapat balik , 29 baru balik TT.TT

P/S : lagu blog dah tukar , because i'm stupid slow ver..
macam suara melayu kan , hehe
OK tak ? :)

LOVE LOVE LOVE











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)