Cherry Blossom
meera OUTING !!
03 April 2011 | Sunday, April 03, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
hoy hoyyahoyy . hehee .
weheyyy , dah lama tak update ini blog !
duduk asrama bilanye nak update ? T.T

HAA, sekarang ? sedang outing , boys on saturday , girls on sunday .
ini bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini :)

huiii , satgy dah nak kena balik asrama dah . waitt !!! chopp !!!
jumaat depan meera PB ! dapat pulang .. yahoooooooooooooo!!!!
sebab apa ?
because , ada MAC , majlis anugerah cemerlang :) yay .

tapi kan , its not going to be that great .
why ?
because , almost all member yang rapat , tak dapat pergi .
sebab KAWAD KAKI ... kenapa buat tarikh yang sama ?!
tak boleh ke buat tarikh lain yang kawad tu ?!
or or , bagila excuse dekat yang dapat anugerah .! hehe . emo pulakk .
tade lah .. dorang dapat

just sedih . cause ingat nak jumpa diorang semua .. i mean ,
i miss all of them !!!! cuba scroll gambar kitorang yang comel lote ni , haha T.T

HADUYY , apala nasib badan .
tak dapat bertemu dengan kawan kawan .
bukan dapat selalu jumpa kan .
saya rindu kawan kawan semuan . ( hehe , nak samakan rima )

ok ok . hidup di asrama korang dah tahu .
kerinduan pun korang dah tahu .

nak pergi beli barang , then balik asrama . whiooooaaaaaaa T.T .
dah la kena hafal ORAL . -_- .

hurm , i guess i'll stop here . gile sedih !!
tape tape , kena tabah . kena tabah . 
jumaat ni balik :)

P/S : di integomb dah ada pengganti f4 ? haha ,ayokk , tadelaaa 
SARAH dan SYAZA adalah aneh -_-
and and , tengok af 9 ? ERUL minat KPOP !













Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)