Cherry Blossom
THANK U M.A.C ! !
08 April 2011 | Friday, April 08, 2011 | 4 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
hello there !!!!! how are my best follower doin ? great ? good !
haaaa , apakah yang dimaksudkan dengan MAC ?
Majlis Anugerah Cemerlang !

yay . kenapa THANK U MAC ?
sebab , kerana adanya MAC ni , meera dapat PB !! yahoo yahoo .
bagi yang dont know apakah PB , ia bererti
PULANG BERMALAM / BALIK RUMAH / HOME SWEET HOME !! 

bila MAC ? pada 9/4/2011 , hari sabtu . and hari ini , 8/4/2011 hari jumaat lebih kurang
jam 1 lebih , meera tiba di rumah :) bersama si FAFAR .
ALIA dah sampai semalam , hari khamis . best ! awal T.T
dah la kat SAMURA ( sains muar ) tak perlukan surat untuk PB . senang kan ?
kat INTEGOMB ( integrasi gombak ) ni memerlukan surat kerana gurunya adalah
STRICT ! haiyoooo . telan sajalah .
tapi sedih AS tak dapat pulang , dia tersangat lah jauh di MRSM THAILAND ,
haha , tadelah . kat pengkalan hulu sana . jauh .. kesian as .
dia nak datang juga . sedih T.T .
tak dapat gather F4 .
ada beribu lagi gambar, tapi ingat nak tambah koleksi 
esok , but tak cukup 4 T.T

hanya kami bertiga esok

 haa , susah tahu tak nak mendapatkan surat MAC ni , hehe .
tak percaya ? sila tanya cik FARISH , nasib baik ada dia . kalau tak ,
tak PB lah meera . . .
y ? tak nak tahu pun just read sajalahh .
meer siap buat sajak untuk farish . mari deklamasi ramai ramai :)
1 2 3 .
farish lah 
yang bersusah payah mencari guru demi meer and farah .
farish lah 
yang terpaksa melayan karenah kami berdua 
farrish lah
yang sanggup kunjung tiba ke rumah meera
farishlah 
yang kemudiannya memberi suratsurat tersebut kepada mama meera
farish jugalah 
sebab meer dapat pulang ke rumah .....
haa , so how ? ok tak sajak spontan di atas ?
haha , aneh !! aku tahu !! hehe .
sajak ini merupakan kronologi kisah untuk PB demi MAC SMKCJ .

wait wait , kenapa ? why meera nak sangat pergi MAC ?
yela , salah satu reason of course sebab HOMESICK , shhhhh , hehe .
lagi satu sebab nak jumpa 
CIKGU CIKGU CJ !!!!!!!!!!! rindu sangat .
dari form 1 tahu .. T.T

lagi satu sebab nak jumpa my DEAR FRIENDS !!!!
miss u guys so much ! tapi !
huaaaa , ni yang nak berhingus ni , TT.TT
almost ALL friends tak datang . sebab lawan kawad kaki . wehhhh !!
jahat !! huuuuu . tapi apakan daya . mereka tak dapat buat apa apa .
hanya mampu meratapi nasib . 
hehe . merapu aneh pula si budak ni ..
but really , apa erti datang tanpa ada semua kawan ...
kenapa kawad pada hari yang sama ?
kenapa ? tell me why why why .....  ( cnblue ) hehe

next , next week meer kene buat oral . aduihh , malas . tapi dah hafal , yay ! 
hehe . hope dapat buat ok .
haa , did i mention that at SBP class BI aneh sikit . 
dia ada SET . yang ok SET 1 , then set 2 , set 3 and set 4..

meera ?? muahahahahaha , dengan tidak bangga dan riaknya , 
meera SET ONE ! hehe , setakad . ramai lagi yang pandai dalam set 1 , AKU TERASA KECIL -_-
set one ? bersama si kamil atau nama yang tidak glamor , SARAH KAMELAH yang sangat 
homesick and menangis setiap malam sambil menyebut , MAMA ~~~~ 
haha , sarah . baca tak ? ampun ampun :)

yang sedihnya , terpisah dengan farah kerana beliau SET TWO .
bersama cik ADRYNA yang juga tersangat homesick :)
gambar parents dibawa ke merata tempat , sebelum tidur , sebelum toilet 
untuk melunaskan hajat , si ADD akan ...
' BYE MAMA , BYE PAPA ' then cium gambar tersebut -_-
ini adalah kisah benar ya adik adik . hehe .
and dekat belakang gambar dilekatkan kertas hijau yang berisi luahan homesick
dah terdapat SETITIK AIRMATA di kertas tersebut . sungguh tragis .
HAHA ! 
AD , ampun ampun :) u tak marah kan ? hehe 

haaaa ! celik tak pejam pejam , 
post sudahpun panjang,
saya masih belum makan ,
ayam goreng di atas mejang .

yeah , apa maksud pantun yang tak jadi di atas ?
ya tepat ! saya lapar !!!
dah terdapat ayam di atas pinggan . ingin saya makang !

bye , bye . semoga kita jumpa lagi . 
esok MAC !!!
kain samarinda ke batik ??

P/S : yay , dapat tengok MUSIC BANK ini petang  dan
two days one night ini malam ,
and AF esok ,
kalau kat asrama dorang tengok CEREKARAMA T.T















Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)