Cherry Blossom
the best B'DAY present from FF , SARANGHAE !
27 May 2011 | Friday, May 27, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum pembuka bicara.. innaporinggey.. hehe .
aneh tak ? sangat , i know ! kenapa si meer membuka entry ini dengan gaya lenggok
hindustanihae ? kerana ! 
kerana baru balik dari asrama petang tadi and sambutan hari guru
bertemakan hindustanihae , sebab itu terikut ikut .
memang gempak gile arh ! tunggu gambar diterbitkan , insyaallah i will post a lil bit bout it . :)

jom jom , buka mata , tajuk di atas apakah ? ( hiraukan kesalahan tatabahasa ku ) memang A+ lah -__-
hoit ! my sweet sixteen b'day was on 20th april bersamaan tarikh lahir rasulullah , eceh eceh , hehe.
but why baru sekarang nak post ? bukan ke ketinggalan zaman sangat ? i know ! erghh .
punca utama ialah , mase cuti haritu memang ingat nak post but internet bengong , dah la public holiday ,
mane TM nak buka. alamatnya , balik asrama dengan hati yang sangat 'gumbira' TT.TT

SEBENARNYA dah lupa dah balik cuti dua minggu ni nak post pasal b'day ,
tapi ilham datang apabila si farah update blog about her popping day . 
so dengan pantasnya neuron neuron ku bertindak balas dan menghantar impulse ke otak 
dan menggegarkan kepala untuk post pasal ini . haha . ayat sangat aneh ! 
maaf , sila jangan tukar ke saluran lain , dah hampir masuk isi :)

farah farhana mohd sazali , thank you !!!
hadiah ini tak mungkin kulupakan .
hadiah apa ?
hadiah yang semestinya akan membuat peminat BOYS OVER FLOWERS 
jeolous dan dengki !
muahahahha !
tadelah , hee . main main saja ye rakan rakan :)
nak tengok ,.nah , so ? cute tak ?

betul , cute kan . mane cute ? stokin JI HO ? buku autograph F4 ?
semua cute . 

akhir kalam , thank u to farah and semua kawan outhere ! termasuk ahli dorm and sarah kamelah yang 
dengan kejamnya mem'bedakkan' diriku ini .
dah la masa tu baru naik katil lepas al mulk , dah get ready bantal busuk and selimut and dah baring .
baru je nak baring , tiba tiba cik adryna datang dorm and cakap 

"meer , birthday" . terus adik adik di bawah katil serang dengan bedak . cuba bayangkan ,
dah macam sleeping beauty tahuu .
and suddenly sarah masuk dorm , ingat keadaan dah normal , tengok tengok dia sembang with adik dorm
and menuju ke arah meer , masa tu tengah ngadu kat sarah 

"sar, tengok ni bedak banyak " tiba tiba dia pun lempar bedak wangi -__- .
errrrrrr . baju dan seluar memang putih lah . cadar pink pun putih , terpaksa menepuk .

but still, tak marah pun . thanks guys !
but a lil upset cause tak dapat sambut dengan kawan di CJ . love you guys, muahh .

p/s : hari belia ,,,, pergi atau tidakk ?? hmmmmmm . pergi hari ahad jom !
super junior m ? TT.TT
LOVE LOVE LOVE













Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)