Cherry Blossom
himpunan sejuta belia, SJ-M :)
29 May 2011 | Sunday, May 29, 2011 | 2 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
hanya belia yang dibenarkan baca !
hehe .
gambar apa ni ?
ya betul gambar SUPER JUNIOR M .
ini merupakan usaha saya , ameera untuk menunjukkan sokongan
terhadap perhimpunan belia yaaa sebab tak dapat pergi so blogging sajalah :)

sebelum tu , thanks to my 100th follower kerana sudi menjadi my 100th follower , 
saranghae :) 

yieeehaaaaaaa . eh , is there anyone who wants to see superjunior m ?
the answer is of course ! ada sumber menyatakan ( ceh ) bahawasanya
orang ramai menunggu sejak tengah hari lagi yesterday sebab konsert mereka ni kan 
FREE OF CHARGE !
so , mesti semua kpoppers takkan lepaskan peluang . tak percaya , 
tengok jela lautan manusia ni :

memang padat la putrajaya malam tadi kan . dalam lautan tu , cuba cari meera , 
jumpa tak ? haaa !!!!!!!!!!!!! 
i'm not there , sadly yes sadly ... haish .
baru berangan kat asrama haritu dengan member lain ingat akan dapat tengok sj , 
harapan palsu oleh encik naufal form5 , bukan nama sebenar -----________----- 

lagipun my sis nana dah balik u semalam , kalu tak, mungkin dah boleh pergi dengan dia ,
tapi apakan daya .. hidup perlu diteruskan . haha ! weirdo !

for those who shares the same fate as i am , 
yang tak dapat pergi ke , jom lah kita usha some pictures of suju m
kat malaysia buat julung kalinyaaaa ..


know what , ada macam fanmeeting la ,
the lucky fans will go up the stage and do something and then get a free hand shake and hugs !
awwwww . they must be goin crazy right . right right ..

then solo perf ! 
   eunhyuk kan :)
    kyuhyunnie :)
 ryeowook , wah macam poster .
mesti gempak kan perhimpunan sejuta belia selama 3 hari ni ?
mesti banyak gile event yang cool kan ?
walaupun rumah dari putrajaya hanya 20 minit , tetap tak dapat pergi ...

haa , sumber tu ada beribu gambar lagi , tapi sampai sini je yee ,
bye allssssssssss , see u laterr :)
p/s : errmmmm , bila nak keluar ni ?
love love love











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)