Cherry Blossom
cant believe already started packing TT TT
10 June 2011 | Friday, June 10, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
haish ~~~
jap , assalamualaikum , hee :)
sambung balik , haish ~~~~

y ? y time flew so fast ?
why , its friday already ..
sunday , then i'm out of the house . TT.TT

haha , bukan dihalau ye , tapi kembali ke sekolah itu .. smkcj ??
oh tidak , tapi integomb ...
sekolah baruku itu , setakad ni dah survive kat asrama 
selama 3 bulan lebih baru , haha , asal cam lama je kat situ ? -_-


jap jap , homework tak siapp !!! macam mana ni ..
haha . tak pe lah , berserah jela ..  
hope can finish it at school .. urgh .


yang sedihnyaa , 
terpaksa tinggalkan family , friends , blog !
huaaa , how can this be ? TT

huhh ..
jom tukar topik kejap . 
malam ni , jangan lupa tengok kbs pukul 10.13 .
DREAM CONCERT !!!!!!!!!!!!!!!!!
macam gempak je :) many artist .
kbsw and astro memang kena bayar meera promote pasal ni , haha
k bai , hee

p/s : urm , ft island vs beast tadi kat musicbank . haha , tak tahu nak chop mana
tadi kan , but fiction won , congrats b2st !




Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)