Cherry Blossom
HAPPY BIRTHDAY ALIA + gathering budak asrama
02 June 2011 | Thursday, June 02, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
taraaa !
yeah , seperti yang anda sudah ketahui , dah tahu ke ?
haa , HAPPY BUERFFFFDAY ALIA !
yeah . 2 jun 2011 , that is todayyy , is her SWEET SIXTEEN birthday !
old already la , haha .
mula mula , hari yang normal , lepak padang fasa 2 , snapping pic .. bla bla blaa

then .. get ready all things kat rumah sab ..

then .. boom !! alia was been attack by tepung ! haha , siapa mulakan ? farah kan , hehe
tangan and kaki meer belah kiri tu memang macam zombi lah -_-


sangat best ok . 
i hope our birthday girl had fun , :)

besar tak sudu , hehe

ha , gathering budak asrama ? tade lah gathering mana , just kitorang buat halaqah and sembang sembang pasal asrama masing masing , haha . lawak la kisah hantu kuses , integom , samura , and banyak lagi la termasuk yang tiada kaitan -_-

bloggers out there , korang pernah dengar cerita hantu LALALA sekolah sains muar 
a.k.a. samura ? haha . kalau dah , lawak and seram kan !! huaaa ...
nak cerita kat sini tapi macam takut pulak . so , pergi cari kawan samura , hehe :)

memang bestlah dapat jumpa semua orang . jejak kasih -_- .
balik naik motor pula tu , jadi pembonceng motor :) besttt . 
awning tudung sangat cantik atas motor -_-

bye ! 

p/s : kad untuk alia , sweet tak ? hehe . simple je pun -_- 
anyways , saranghae always :) 사랑해











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)