Cherry Blossom
why is everybody posting about BOYFRIEND ?!
09 June 2011 | Thursday, June 09, 2011 | 2 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
haha , yess , boyfriend .
when i take a look at my dashboard , wow ..
its all about boyfriend !!

no no , not your boyfie the one you dated or something ,
but BOYFRIEND , the new hottie cutiee idol group !!

oh man ! haha , nak melayu ke english ?
betul weh , nak buat screenshot but malas lah .

pergi dashboard then scroll scroll and scroll ,
memang mostly pasal boyfriend , haha .
so ada baca baca and tengok video yang disyorkan , i pun dah jatuh hati !!

haha , alah , video COFFEE PRINCE parody oleh BOYFRIEND tu .
awww , gila sangat cutee !!! dah la ada lagu SECRET GARDEN :)
nak try tengok ? tapi tiada subtitle , hayati je lah :) lawak

sila click sini , dan anda akan ke new tab :) sila load and datang sini balik !
==>

suka sangat la dengan my boyfriend ni , haha . cute .
and and berdasarkan statistik oleh meera ,
time meera baca baca semua post pasal boyfriend tu , well ,
guess what , everybody , semua orang cakap dorang minat
YOUNG MIN !!!

wehey ! he's mine ! haha . tadelah , i can understand , he's like
the cutest in the group , kan kan .. lets share him everybody ! haha .
belah badan dia , one take his arm , leg then face then buah pinggang , haha
but i wanna take his heart :p
ha tengok , dah merapu ni. maaf !

cute gile . dah la muda , weh , jap tadi baru seacrh and guees what ?
young min and twin dia gwang min (digelar JO TWINS , dua dua group boyfriend , waa)
sama umur dengan meera !!
16 tahun !!!
and and , haha , kitorang lahir sama sama bulam APRIL !!!
wahh , happy pula , hehe . wiiii , lahir bulan sama , umur sama .
we can be friends ! haha , jangan haraplah .

ni jo twins :)

patutlah nampak muda , sama umur rupanya .


so , kesimpulannya , dah kata boyfriend ni HOT DEBUT kan .
memang hot , eh jap, cute !!!
berdasarkan video meera bagi atas tuh .
meera minat YOUNG MIN and MIN WOO .
young min yang rambut kuning , min woo yang
jadi macam perempuan dalam video tu :)

oklah , dah agak panjang ni .
right . bye ! boyfriend lagu pun boyfriend~~


p/s : malasnya nak masuk asrama balik . huuu
sedih T.T












Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)