Cherry Blossom
homme and happy but super sad ..
29 July 2011 | Friday, July 29, 2011 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
1. HOMME
c'mon, lets say hai to meera yang dah dapat balik
nikmat dunia luar !!
haha , meaning , yeahh , rumahh manis rumah , home sweet home baby !
this is da week / month that i've been waiting and longing for .
RAMADHAN !! alhamdulillah ,... hee
why ? sebab nye , insyaallah dapat balik setiap minggu !!
hoorayy hooray !! yahoo yahoo !!
haha , excited lak budak ni -_-
sampai rumah tadi kan , aktiviti first adalah
MEMBUTAAA -__- . adoihhhhhh , .

2. HAPPY
err , happy la balik rumah ..
takde makne pun happy tu , just nak share apa jadi harini :)
INTERAKSI AKADEMIK



nak tahu tak , kesian mama .
siyes , ok from cheras ke gombak 45 minit je if jalan lancar .
if traffic jam sikit2 , it'll be bout 1 jam je .
tapi kan , pagi tadi...
mama out pukul 8 pagi , sampai pukul 11 pagi !
3 hours man .
lama kot mama stuck dalam jam .
cyan mama ... sedih meera ..
berjanggut tunggu mama datang T.T
memula 8 lebih SARAH da blahh , then
9 lebih SYAZA lak blahh , then
FARAH lak blah ...... then
tinggallah daku keseorangan menangisi pemergian
mereka KE RUMAH ,...

haha , tadelah sorang , i got ADRYNA ...
that homesickkk gal , dah sehat rasanya , kan ?
nasib baik ada dia , kalau tak , memang sorang2 tanpa
hala tuju arh macam sorang mamat ni , haha..
asyik melilau je bawak beg hisap lolipop yang dah habis -_-
lupakan hal die ..
akhirnya mama datang !!

haaa , so , result cane beb ?
lulus la semua , alhamdulillah ,
i tak gempak cam MAI or JEINAL :)
my lowest score is C+ , yang lain above la , syukur !
subject yg C tuh apa ?? mestila yang susah en ,
kimia ? bio ? fizik ? math ? sej ?
salah salah salah la ! teka lagi ...

bm ? haaa , akak tudung biru tuh betul !
haha , merapu ! harap maaf...
BM , haish , sedih je bm C -_-
cikgu siap perli depan mama tadi ,
   ' haa , ni bm C , bi A , orang melayu ke tak ni ? '
orang melayu la cikgu !
sedih betul cikgu perli dengan senyuman -_-

overall , dalam batch ...............
 
meer num 15 dalam batch form 4, , ok la kan . gambar orang check result atas
ni menggambarkan suasana yang sama. yang bezanya cuma baju kitorang putih ,
kertas tu tampal kat whiteboard luar kelas
and rambut meer tak blonde , and
kat integom tak jumpa lagi
si kacak baju biru cair kat belakang tuh , haha

utk diagnostik harap sangat lagi ok . takuttttt . fighting !!!!!


3. SUPER SAD
to be continued tomorrow ..

sedih dan marah dan err tak guna betol !!! -_-

esok korang usha lagi sini ok , chowwwwwwww


p/s : paling rendah actually bukan bm , tapi 
PJK , D , 48 . haahaaa , tak sentuh buku pjk beb !
like so what , but mencacatkan pemandangan kertas tu sikit ar ..











Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)