Cherry Blossom
SCHOOL'S OUT !
19 November 2011 | Saturday, November 19, 2011 | 4 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
HEY !
bak kata high school musical and farah , school's out , scream and shout !
semalam , 18/11/2011 , nur ameera binti hamalek , selamat meninggalkan SBPI GOMBAK buat sesi 2011 tingkatan 4 IS pada jam 12.45 tengah hari dan saya secara tidak sengaja membuatkan mama menunggu lebih 10 minit kerana terleka 'lepak' di kantin bersama sarah , syaza dan ecah zakaria . korang la niiii -__- " sorry mama .
lepas tu , membuatkan mama menunggu 15 minit lagi di kereta kerana 3 trip angkut barang sorang sorang .
memang tak penat pon kan. awal pagi tu lagi la ,
dah la lambat ( amalia punya pasal ) then angkat semua 8 bag bersama 1 bagasi sekali gus . bayangkan . jalan dari asrama , seorang wanita biasa bersama 9 beg di seluruh badan , haha . weh , sangat maluuu ! nasib baik time tuh dah perhimpunan orang semua beratur , certain je yg nampak and gelak , -_- . dah la sangat berat , time jalan tuh rasa kaki dah sejuk2 . agak bahayaa ..
adik2 , jalan lakukan aksi ini di rumah , mau pitam on the spot .

conclusion is , LIKE OH MY GOD , YA ALLAH , cepatnya masa berlalu , cube tengok post meer awal2 masa dapat tawaran , excited la sedih la , tup tap tup tap meer tengah post pasal tamat persekolahan , HOW CAN I BELIEVE THAT ?? IT ALL HAPPENS LIKE SO FAST , SO SO FAST . come on , time ...

do u know how sad i am , 16 and next year will be 17 , and do u know that next year could be my last year in school , form 6 ? dont think so :)
just another year . and i'm sure so so sure that time will fly so fast that i wont even notice i will be sitting for SPM . right now i'm typing this post and next i will be typing about sitting for SPM . i'm scareddddddddddd !! 

right now its holiday , and next thing i know it will be the start of 2012 , come on .
brain , dont think like that . otak kau ni meer , jauh sangat merayau --__--"
but its the truth and even i know that ..

do u know how hard it was like yesterday when i have to say bye bye to two of my awesome sister i met in INTEGOMB , do u how sad it was , both of them are so nice and great and we dont know if we'll see each other again right . hmm ..
i guess i should shut up right ?
mumbling and stuff , doesnt make any sense . sorry !

baiklah , mari kita tutup post ini dengan istighfar ..
akan disambung di hari dan masa yang terdekat ,
assalamualaikum !

p/s : took so many crazy awesome pictures with my dormmates , 
when will you guys upload it ? after spm ? haah la , camera
kak nisa and kak hisha -_-"
waiting to see all that memories ~~





Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)