Cherry Blossom
HIGHLIGHTS OF 2011 !!
29 December 2011 | Thursday, December 29, 2011 | 3 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum and a very good day to you people :)
okayh , 2011 is coming to an end , sadly but yes , within few days T.T
so , sisa 2011 yang ada ni tak banyak ,
lets take a look at my highlights of 2011 ..
haha , apa ? ingat highlights artis artis , turun naik , hot gossips 2011 ?
got no time for those things , just read the newpaperss ..
mesti akan mention all that , confirm !

2011 , first time buat highlights ni , haha , nak rewind , tengok balik , just wanna see what had
happened trough out the year .
dah tua nanti boleh tengok balik :)

lets see , permulaan tahun , awal tahun , beginning of the year .
the big thing , the major thing that change my life forever ! haha . over -_-"
is
nur ameera hamalek receives a big letter
" TAWARAN KEMASUKAN KE TING.4 SEKOLAH BERASRAMA PENUH"

haha , tak disangka dan tak dijangka bak kata brian masterchef ,..
teringat lagi post pasal ni pada 19 feb 2011 ( pelik bila baca balik ) :

  and then bila dapat tahu KAMI best friends yang digelar 'empat serangkai'oleh cikgu bm kesayangan
 and 'roti bakar' oleh kawan kawan rapat , semua dapat asrama .
happy bukan main , never thought the four of us can make it :)
still remember , before pmr , kitorang empat fikir macam ni ,
' hmm, mesti tak mungkin empat empat boleh dapat kan , haih , mustahil ,
mesti ada yang tertinggal '
and then , puffff , it is possible.... post pasal ni 8 apr 2011 , banyak merapu =_=

Majilis anugerah cemerlang smkcj ! wah ,walaupun dah selalu pergi ( eceh -_-")
but this time truly felt like and award lah ,. why ? cause i got to meet
some of my awesome friends and beloved teachers, they're amazing ..
and weird pakai batik .. haha , post about MAC,
banyak gila mengarut , sajak la , haha ..


 perbarisan rumah merah
teringat lagi , haha , dalam homesick tu sempat lagi join kawat rumah,
pelik..

silalah cari mana saya :) u'll never know , everyone looks the same right..
becoming red ninja !
ha , senamrobik rumah merah , involved and it was fun !
tired and stuff but still , if takde senamrobik bosan gile tak buat apa2..
senamrobik

actually there's much more that had happened ,
like my shoes went missing depan surau sekolah ! siap buat post pasal hilang kasut
still nowhere to be found , tak tahu la apa jadi ..
and then celebrate birthday alia dekat taman , baling tepung , haha..
thank god no one came and yell at us to be quiet , dah la pagi pagi ..
memories will always be memories , life goes on , 2011 is nearing its end..

okay , that's it , see ya later :)

p/s : time flies !!!!



Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)