Cherry Blossom
we won the best dress !
14 March 2012 | Wednesday, March 14, 2012 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
assalamualaikum !
whatt ? best dress ? bunyi macam dress yang gaun sapu lantai jeh , no lah .
untuk MAULIDUR RASUL 2012 ....,
kali pertama dan kali terakhir menyambut MAULIDUR RASUL di SBPI GOMBAK
and insyaallah kali pertama dan terakhir sebagai seorang STUDENT SEKOLAH :(
alhamdulillah . 
MERAH DELIMA menang pakaian terbaik , wuhuu wuhuu , tahniah kepada cikgu yang memilih ,
100% cikgu yang pilih kain kan ? thanks cikgu .
baju polkadots , kain stripes .
this is the winning dress :
round of applause to my model for today standing infront of me , miss nurin adlina
seriouslyyyy i have a hard time wearing that red pashmina T.T sebab tu lah aneh sikit , jap , aneh banyak .

the night before :
doing our best to cut down those "miss world" thingy..
but in our case , its MISS MERAH DELIMA !!
kanan sekali tu amalia said, apasal muka kau gitu ?? haha..comel kan :)

yay ! all the cutting is done . thanks to me ?
no , to all of us .

morning , before the function :

malam yang indah.. hoho , ini subuh bukan malam ye. nadia majid kata romantik ? pelikla ..

hahahaa , why is this british girl so 'semangat' ?? go anis !

with the lovely haziera n husna , husna bertudung hitam macam cikgu kan ? no ? 
no worries , ade bukti  :)

tadaaa , itu dia guru kelas kami yang kecil molek cikgu husna ! haha .. kan kan ?
macam gambar kelas perempuan bersama guru kelas di pagi raya ...

with adrynaa , and my totallyy awesome friendssss ! 
with the coolest naddy on your left .
'btw, aku suka gambar ni haha' , naddy said .

-THE END- 

gambar time maulidur rasul tak banyak , mana boleh bergambar ,
kita perlu setia mendengar ceramah . saya khusyuk menulis isi penting , bagus tak ?

teringat segala kelam kabut memakai pashmina susah tuh . hahaa .
nasib baik tak pecah cermin surau : D
tolong orang boleh , bila kat kepala sendiri hancur kan nadia majid ? nasib kami :(
hillarious , haha , saya orang last keluar surau tolong amalia pakai ,
muka dia time tuh macam nak nangis sikit ..
dan memang tabik amalia sebab biarpun orang last and tunggang terbalik pashmina dia
dia tetap masuk ke perbarisan dengan gah dan beraninya !! barisan hadapan sekali pula tu. haha .
tersenyum sorang ingat balik .
memories memoriesssssss ...

till we meet again ~~~~

p/s : creditsss belongs to nadia majid aka naddy, her camera , her pictures ,
i'm just stealing : P



Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)