Cherry Blossom
NERVE-WRACKING ! spm 2011 .
01 April 2012 | Sunday, April 01, 2012 | 2 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
why what ? no not me , meer SPM 2012 lah .
on the 21st march , spm result was announced right ?
SBPI GOMBAK, the location where i saw it happened ..
haha, as if nak buat essay bi pula =_="
macam dah ketinggalan zaman je cakap pasal result spm , takpela , important for me.
pembakar semangat !

form 5 kan dibenarkan masuk dewan untuk tengok penyampaian result .
so meer dengan geng pengakap antara yang terawal ambil kerusi letak kat belakang tuh ,
haha yela belakang sangat nanti kurang feel .
i sit on the second row at the back, waiting and watching ..
until it was time .. all of us even the guys was nervous, by just seeing the situation, ALLAH je tahu perasaan orang yang ambil result tu kan , kalau yang tengok ni pun dah seram sejuk , apatah lagi yang sedang menanti penuh debaran tuh ? HORRID ! i know , sooner or later , it'll be me, kalau panjang umur.. 2013 .

cikgu announced yang straight A , waa , macam diri sendiri yang dapat straight A bila tengok dorang naik pentas.. INSPIRATIONAL GILA.
accidently ter-jerit kecil time ada nama kak hidayah syaaban, kakak dorm sendiri straight A. congrats .
kak nisa pun walau bukan straight A , i'm sure still gempak result tuh :)
lebih kurang 67 orang yang naik pentas kalau tak silap yang sempat meer kira. haha .
memang mampu kira pun. cikgu yang cakap 67 straight A, waaaaa !
yang atlet2 pun dapat , jelesnyeh , ni ha lagi sorang KR RUMAH MERAH DELIMA , haha , terkejut !
tahniah, dalam kelakar dia lead rumah merah , tup tup straight A , hebat ..

mata bergenang sikit and mostly girls were crying masa tengok mereka yang dapat bawa parents naik pentas..
we all want to do the same even me.. for our parents . insyaALLAH .

straight A+, dua orang , WANI perempuan and WANI lelaki ..
haha . kak shazwani, and zawani asri ..tahniah .
orang orang hebat , habis penyampaian and all that , meer sempat jumpa orang2 yang berjaya.
and bergambar dengan kak hisha and SEJAHTERA 6 2011 .
other pictures is in naddy's camera :(
that's me the scout :) semoga dapat straight A mcm berbaju putih tu.
spm 2012 , semangat dah tinggi , doa insyaALLAH tak putus , usaha sekarang ni di 5 IN ..
this is all i got , masa outing hampir tamat . salam :)

p/s : congrats to all from the bottom of my heart .
straight A+ or not , bergantung pada rezeki kan ..




Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)