Cherry Blossom
bakal wirawati -_-"
04 January 2013 | Friday, January 04, 2013 | 0 CLICK CLICK TO LEAVE A COMMENT ♥
peliknya wirawati..
by the time i'm writing/typing this, esok nak ke PLKN ( 5 jan 2013 )
baru rasa busy, kalau tak, bosan memanjang.. 
sebenarnya rasa macam tak sempat nak post apa apa
tapi teringat dulu waktu makan di mines ada member yang comel kata :
azra : meer , sebelum plkn jangan lupa update blog .
saya : senyum dan angguk dan tak ingat cakap apa .
this is where i'll be going

tension ! not even there yet but i'm frustrated a bit cause packing all of the stuff
is really hard, and yet to "gather" all of it into a bag, i repeat, A BAG , which mean , ONE BAG ,
is not really that easy, SUBHANALLAH, tak baik merungut kan ..
again, not even there yet, but guess what ? Already breaking the rules haha .
clearly stated that ,
anda hanya dibenarkan untuk bawa satu beg pakaian dan satu beg sandang sahaja
dan jalan penyelesaian hanya ditemukan apabila terpaksa guna 3 beg : )
sorry but it's the only way, mana boleh tinggal bantal wangi kan, keperluan tuh ..
hoping that the officer or the people in charge will not get mad , please ..

setinggi tinggi penghargaan kepada kakak kakak yang banyak membantu, dan menjawab
segala persoalan yang ditujukan .
dan kepada adam, naddy , barbar, anis, maisarah yang banyak bagi
info sebab mereka dah pun berada di kem masing masing 3 dan 4 jan .
i asked a lot and thankfully they answered me .

perasaan : at first, tiada perasaan -_-" but now, macam scary and nervous sikit .

harapan : mudah mudahan segalanya lancar selama 2 bulan setengah di PERAK ni, mudah mudahan juga ALLAH permudahkan segala urusan, dan hanya mampu doa yang terbaik ..
YA ALLAH, kuatkanlah semangat kami apabila pulang dari PLKN INSYAALLAH, bagi menghadapi
keputusan SPM ..  kurniakanlah yang sangat terbaik .. 
mudah mudahan kami tidak mengecewakan diri, ibubapa dan guru guru .. 

andai rezeki kita untuk cemerlang , pasti cemerlang, andai bukan rezeki mungkin ada hikmahnya ..
percayalah pada rezeki yang ALLAH sediakan untuk kita :)


p/s : blog ni dah dah gila sebenarnya sebab lama tak guna..
edit but cannot save anything .
looks awful .. mungkin riwayatnya bakal tamat ..





Older PostNewer Post
♥ Greetings ♥

nur ameera
Malaysian but currently studying in London
https://instagram.com/nurameeera/
https://twitter.com/meera_april
20 APRIL 95!
ex: DTHO, CJ, SBPI GOMBAK, KYUEM
GOAL :JANNAH
..PRECIOUS ARCHIVES..


♥ Melody ♥


♥ Random ♥


♥ Pillar of Strength ♥


♥ Companions ♥


♥ Visitors ♥

humans are here :)